L'Handbol Sant Cugat dóna la sorpresa i supera el Sant Martí Adrianenc


  • Comparteix:

Marc Jordán, autor de 10 gols / Font: Davide Bonaccini

Marc Jordán, autor de 10 gols / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat sorprèn el líder, el Sant Martí Adrianenc, a domicili (31-34) i obté la victòria de més mèrit des de l'inici de la temporada al grup D de Primera Estatal. Després d'un primer temps igualat, en el segon els santcugatencs han estat més encertats en els minuts final i s'enduen un triomf de prestigi gràcies a una gran defensa.

El locals han dut la iniciativa en el marcador en els primers minuts, amb avantatges de tres o quatre gols. Però els vermell-i-negres han reaccionat i amb un parcial de cinc a zero, s'ha ficat en el partit arribant al descans amb el marcador (18-16) a favor dels locals.

En el segon temps, el partit s'ha igualat encara més i el cap dels dos equips no ha aconseguit marxar en el marcador. Els santcugatencs, però, han intensificat la seva defensa i gràcies a ràpids contratacs han pogut poc a poc obrir una escletxa i acabar donant la sorpresa guanyant de tres gols el Sant Martí Adrianenc.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, creu que la clau de la victòria ha estat en arribar al final més frescs que els contraris.

Armand Rubiño

En el minuts clau del partit hem sabut jugar les possessions. Hem adquirit una solidesa des de la defensa i hem construït l'equip.


La següent setmana els santcugatencs juguen a casa i tornen a fer-ho contra el líder, en aquest cas la Unió Esportiva Sarrià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.