L'Handbol Sant Cugat torna a plantar cara al líder, aquesta jornada la UE Sarrià


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat s'enfronta al líder / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat s'enfronta al líder / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat repta de nou el líder del grup D de Primera Estatal, la Unió Esportiva Sarrià, aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 3 de la Rambla del Celler. Els d'Armand Rubiño ja van protagonitzar la sorpresa de la jornada la setmana passada, quan es va desfer a domicili del fins llavors primer classificat, el Sant Martí Adrianenc. Els santcugatencs sumen dos triomfs seguits i han escalat fins la setena posició.

Malgrat la veterania i consistència dels sarrianencs, l'Handbol Sant Cugat ja ha presentat credencials per afrontar qualsevol repte que se'ls presenti. El triomf a Sant Adrià va culminar un procés ascendent iniciat fa algunes jornades, sobtetot des de la millora del rendiment defensiu, obsessió del tram inicial de temporada per al nou tècnic dels santcugatencs, Armand Rubiño.

Aquesta millora ha de fer front un conjunt contundent darrere, amb peces de pes a la línia defensiva, i coordinat davant gràcies a la bona entesa en el desplegament del joc col·lectiu. Tot plegat, amb el bon treball tàctic del seu entrenador, Josep Espar. El seu homòleg a l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, remarca la bona feina dels seus homes les últimes jornades però recorda el perill del partit.

Armand Rubiño

Estem treballant per intentar fer un bon partit com el de Barcelona, sabem que el Sarrià és un equip molt complicat.


A la ja coneguda baixa de Pau Masllorens s'afegeix Carlos Marín, que tampoc podrà participar per un esquinç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.