L'Handbol Sant Cugat es deixa dos punts a Sant Esteve Sesrovires

Imatge d'arxiu / Foto: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat perd (29-28) a Sant Esteve Sesrovires un partit en què guanyava de cinc gols de diferència a falta de set minuts pel final. Els vermell-i-negres han encaixat un parcial de 8 a 0 en els darrers minuts i sumen així la cinquena derrota de la temporada.

Ni el clar avantatge amb el que arribaven als darrers minuts ni el gran partit dels santcugatencs fins els darrers instants en atac amb nou gols de Marc Jordán han permès que els vermell-i-negres tornessin amb els dos punts de Sant Esteve Sesrovires. Un final molt desconcertant, amb exclusions i errors de l'Handbol Sant Cugat, ha tirat per terra l'avantatge que havien aconseguit en la resta del partit en què sempre han anat per endavant.

El primer temps ha finalitzat 11-13 pels santcugatencs, i en el segon han anat ampliant l'avantatge fins el fatídic minut 22 en què Hèctor Gòmez ha estat expulsat i el partit s'ha tornat boig en benefici dels locals, que s'han beneficiat i han aconseguit donar la volta al marcador i deixar els punts a casa.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, creu que no es pot perdre un partit controlat amb tants gols de diferència a falta de pocs minuts.

Armand Rubiño

Un partit que teníem controlat i amb cinc gols d'avantatge no podem perdre'l. Som un desastre.

Els santcugatencs es mantenen a mitja taula amb 10 punts i la setmana que ve reben l'Handbol Sant Quirze, dijous a dos quarts de deu de la nit .