L'Handbol Sant Cugat supera l'Esplugues amb 14 gols d'un Marc Jordán estel·lar


  • Comparteix:

Marc Jordan ha estat l'estrella del matx

Marc Jordan ha estat l'estrella del matx

Marc Jordan ha protagonitzat una actuació estel·lar i amb 14 gols ha estat clau en el triomf de l'Handbol Sant Cugat (31-36) a la pista de l'Esplugues en la 14a jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres aconsegueixen una victòria de mèrit davant un equip amb el qual arribaven empatats a punts i ara se situen vuitens a la classificació.

Hi ha hagut triomf santcugatenc per començar el 2016 a la pista d'un rival directe. Els vermell-i-negres ja guanyaven al descans per 15 a 18 i en el segon període no s'han deixat sorprendre i han incrementat l'avantatge posant el 31 a 36. El principal protagonista del matx ha estat el lateral Marc Jordan, que amb 14 gols ha estat el màxim anotador, seguit per Lluís Calvera que n'ha fet vuit.

Amb aquesta victòria l'Handbol Sant Cugat té un balanç de sis victòries, dos empats i sis derrotes. Els santcugatencs tancaran la primera volta la setmana vinent, quan rebran el Gavà, últim classificat amb només un triomf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.