L'Handbol Sant Cugat desconfia d'un Gavà que és cuer però que no s'arronsa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat té un dels compromisos més assequibles de la temporada, segons la classificació del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs reben aquest diumenge a dos quarts d'una el Gavà, el cuer de la categoria. Ara bé, el tècnic dels vermell-i-negres, Armand Rubiño, no es refia d'un rival que ha mostrat batalla contra alguns dels millors conjunts de la competició.

Malgrat no tenir jugadors de gran cartell, el Gavà basa la seva força en el bloc, en la unitat d'un grup de jugadors amb experiència a la categoria que a hores d'ara no passen pel millor moment. Un conjunt en què tothom treballa i que ha posat en problemes a alguns dels equips amb més potencial del grup D de Primera Estatal, tot i que té uns registres pobres a la classificació: una victòria en 14 jornades.

Tot plegat, davant un Handbol Sant Cugat en plena forma, que suma dues victòries seguides i que és a només un punt de la sisena plaça. Tot i la diferència pel que fa a la situació de tots dos equips, Armand Rubiño considera que no serà un partit fàcil.

Armand Rubiño

Té gent que duu molts anys a la categoria i que coneixen el joc, que tenen experiència. No m'espero un partit fàcil.


Edgar Sans, amb un trencament fibril·lar, és baixa per aquesta jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.