L'Handbol Sant Cugat destrossa el Gavà en el partit més plàcid de la temporada

L'Handbol Sant Cugat apallissa l'Handbol Gavà (40-26) i viu el partit més plàcid de la temporada a l'última jornada de la primera volta al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han marcat el ritme des del principi i, ja en els primers minuts, han acumulat una renda de cinc gols que ha anat eixamplant davant un Gavà que ha demostrat perquè és el cuer de la categoria. Els de Rubiño han fet un nou pas endavant en l'assimilació de mecanismes del nou tècnic i han completat un gran partit tant davant com darrere.

Els avisos del tècnic de l'Handbol Sant Cugat perquè els seus jugadors no es relaxessin davant un repte fàcil com la visita del cuer han fet efecte. Ja des dels primers compassos de partit el joc coral i ben trenat dels d'Armand Rubiño ha liderat el partit, amb una alta efectivitat de cara a porteria des de totes les posicions, sobretot amb uns encertats Bernat Tous i Oriol Cortés des dels extrems. L'avantatge s'ha edificat també des de la solidesa defensiva, de la mà de Masllorens, Héctor i Calvera. Al minut 19 la diferència era de cinc gols i al descans el matx ja s'havia sentenciat (20-9).

La segona meitat ha estat un tràmit en què només un parcial de 0 a 3 per als visitants ha trencat l'hegemonia local. Els vermell-i-negres s'han refet d'aquest petit sotrac, insignificant pel desenvolupament del matx, i han seguit ampliant el marge amb una gran varietat de recursos, mantenint la seva contundència en defensa. Tot plegat, un rendiment que els ha fet signar la victòria amb més determinació de la temporada. El tècnic de l'equip, Armand Rubiño, destaca que l'equip s'adapta molt bé a les noves variants defensives i ofensives.

Armand Rubiño

L'equip ha fet molt bona feina tant en atac com en defensa.

L'Handbol Sant Cugat tanca la primera volta novè, tres llocs menys que la temporada passada, i la setmana que ve enceta la segona volta davant el Joventut Handbol Mataró.