L'Handbol Sant Cugat es marca la cinquena plaça com a repte per a la segona volta


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat espera allargar la bona ratxa de victòries a la segona volta / Font: Handbol SC

L'Handbol Sant Cugat espera allargar la bona ratxa de victòries a la segona volta / Font: Handbol SC

L'Handbol Sant Cugat inicia la segona volta de lliga al grup D de Primera Nacional amb l'objectiu de millorar la sisena plaça assolida la temporada passada. Els nous automatismes d'atac i defensa de l'entrenador, Armand Rubiño, han començat a donar els seus fruits: l'equip suma tres victòries consecutives i ha acabat en novena plaça la primera volta de campionat.

L'Handbol Sant Cugat ha tancat la primera volta de campionat amb 16 punts amb un balanç de set victòries, dos empats i sis derrotes. L'equip ha anat de menys a més i ha plantat cara a dos dels conjunts de la part alta de la taula. Els d'Armand Rubiño han derrotat a domicili l'actual líder, el Sant Adrià, i han empatat davant el Sarrià de Ter, segon classificat.

Els vermell-i-negres han millorat en defensa a les darreres jornades amb la recuperació de Pau Masllorens. Marc Jordán, actual segon màxim golejador de totes les categories estatals, s'ha convertit en el referent ofensiu. L'entrenador de l'equip, Armand Rubiño, espera millorar la sisena plaça de la temporada passada, millor classificació de la història del club santcugatenc.

Armand Rubiño

Cal guanyar el Mataró per apropar-nos a la cinquena plaça.


L'Handbol Sant Cugat està a quatre punts de la cinquena posició que ocupa el Joventut Handbol Mataró, rival que visita diumenge el pav 3 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.