L'Handbol Sant Cugat canvia de registre respecte la jornada anterior i rep un dur Mataró


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada / Font: Davide Bonaccini

Imatge del partit d'anada / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat repeteix partit a casa però canvia la dificultat del rival. Si el cap de setmana passat es va veure les cares amb el cuer del grup D de Primera Estatal, el Gavà, aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia és el torn del Joventut Handbol Mataró, cinquè classificat i un dels conjunts més forts de la categoria. És el partit que suposarà l'inici de la segona volta per als d'Armand Rubiño.

La facilitat amb la qual l'Handbol Sant Cugat es va desfer del cuer a l'anterior jornada la va convertir en la més plàcida del que portem de curs. Tot fa pensar que els mataronins oferiran més resistència, malgrat arribar ferits després d'una clara derrota a casa davant el Palautordera. L'equip maresmenc es caracteritza per una gran defensa, que completa la seva seguretat en els homes sota pals.

A més, cal tenir en compte la capacitat golejadora del seu lateral dret, Bernat Muñoz, jugador que hauran de vigilar de prop els Masllorens, Héctor i companyia. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, assegura que cal efectivitat per contrarestar el perill i velocitat dels visitants.

Armand Rubiño

Hem de tenir eficàcia en atac per intentar que no corrin i posar el mateix llistó en defensa, que els costi.


Rubiño tindrà l'única baixa segura d'Edgar Sans, mentre que Gerard March és dubte per un cop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.