L'Handbol Sant Cugat empata a Pardinyes i no pot sumar el sisè triomf consecutiu

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat empata (31-31) a la pista de l'Handbol Pardinyes a la 18a jornada del grup D de Primera Estatal. Els d'Armand Rubiño treuen només un punt de la pista del penúltim classificat, en un partit en què han anat per darrere en el marcador durant gairebé tots els compassos de joc. Els vermell-i-negres han patit per les baixes de Marc Jordán i Lluís Calvera, i han trencat una ratxa de cinc triomfs seguits.

Els locals, tot i la seva mala classificació, han estat els que han dut la iniciativa en el marcador durant gairebé els 60 minuts. Han agafat un avantatge de tres o quatre gols, que han mantingut fins gairebé el final, quan els santcugatencs han reaccionat. El domini dels locals era evident al descans (18-14), i en el segon temps ha estat quan els d'Armand Rubiño han remuntat el marcador amb quatre gols i s'han posat per davant.

A falta d'un minut, els de Rubiño s'han situat un gol per sobre, però al final els locals han estat encertats i han empatat el partit a 31 gols. Tot plegat, amb un equip santcugatenc que ha enyorat els seus dos homes més determinants, Marc Jordán i Lluís Calvera. L'empat deixa els de Sant Cugat en setena posició amb 20 punts i la setmana que ve reben el Pilar Maristes de Saragossa.