L'Handbol Sant Cugat avalua el seu creixement davant les variants defensives d'El Pilar Maristas


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Davide Bonaccini

Imatge d'arxiu / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat espera mantenir la imbatibilitat de les darreres sis jornades en un compromís, a priori, assequible. Els santcugatencs reben el Pilar Maristas de Saragossa, 11è classificat al grup D de Primera Estatal, aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Els d'Armand Rubiño estan avisats del perill dels aragonesos, que a l'anada van obtenir el triomf.

La dinàmica és ben diferent de la de la primera volta, quan els vermell-i-negres van patir la tercera derrota en el quart partit del curs. Ara els de Rubiño han adquirit els mecanismes introduits pel nou tècnic i han agafat l'alta velocitat competitiva de la temporada passada, situant-se en sisena posició amb 21 punts.

Tot plegat, amb cinc triomfs en els últims sis partits, una ratxa victoriosa que es va tallar el cap de setmana passat a la pista del Pardinyes amb un equip plagat de baixes. Per al partit d'aquesta setmana caldrà vigilar les variants defensives dels aragonesos, una de les seves principals armes. Ara bé, després d'un encertat inici de temporada el rival ha perdut pistonada les darreres jornades.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, ressalta les virtuts defensives del rival.

Armand Rubiño

És un rival que fa defenses alternatives, i sobretot es va fer fort a la primera etapa de temporada a casa seva. Hem de seguir amb la bona línia de joc.


Lluís Calvera seguirà sent baixa, juntament amb Gerard March i Marc Abellí. De fet, Abellí estarà unes quantes jornades sense jugar per motius laborals. Qui sí podrà competir serà Marc Jordán, alta essencial en la convocatòria dels de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.