L'Handbol Sant Cugat cau derrotat a la pista del Sant Quirze, el segon classificat

Imatge d'arxiu  Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat perd (32-21) al feu del segon classificat, el Sant Quirze, a la jornada 26 del grup D de Primera Estatal. L'equip d'Armand Rubiño ha acusat les errades individuals i s'ha vist superat pels contracops locals. Les baixes de Bernat Tous, que es va lesionar divendres, i Marc Jordan, que s'ha fet mal al minut 15 del primer temps, han complicat més el partit a un SantCu que ocupa a la desena posició amb 23 punts.

Les imprecisions inicials dels santcugatencs, erràtics en les passades i desencertats en els llançaments, han propiciat l'escapada del Sant Quirze per davant del quadre vermell-i-negre, que des de l'aleshores ha anat a remolc tot el partit. La reacció dels de Rubiño ha estat insuficient i no han estat capaços d'atrapar els locals que guanyaven, abans dels descans, 13 a 10.

En el segon temps, l'Handbol Sant Cugat ha seguit perseguint els locals cada cop amb major dificultat, ja que a mesura que avançaven els minuts augmentaven més les diferències en el marcador. La brillant actuació del porter santquirzenc, la poca precisió en les passades santcugatenques i el contundent contraatac local han estat les claus del triomf del Sant Quirze, que s'ha endut el partit 32 a 21.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, comenta el camí a seguir després de la derrota al camp del segon.

Armand Rubiño

Hem d'intentar fer-ho el millor possible i seguir endavant. Hem de millorar els aspectes del joc

La setmana que ve, els vermell-i-negres reben la visita del Granollers, el líder de la classificació.