Un Balonmano Granollers B farcit de recursos sotmet amb contundència l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat tasta el potencial del Balonmano Granollers B i encaixa la derrota més àmplia (26-36) aquesta temporada al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs només han plantat cara en els primers minuts, però l'ampli repertori de recursos dels granollerins ha acabat imposant-se en un matx en què la segona meitat ha estat un tràmit. Els d'Armand Rubiño continuen desens amb 23 punts.

A l'irregular rendiment dels santcugatencs s'ha afegit aquestes dues últimes jornades una dificultat afegida: els dos rivals més durs de la categoria, Sant Quirze i Granollers B, han posat a prova un Handbol Sant Cugat que cada jornada troba menys al·licients al que resta de temporada. En el cas d'aquesta jornada, el partit s'ha resolt en l'equador del primer temps. Tot i una tímida resistència al primer temps i el paper d'Eloi sota pals, el Granollers ha trencat el matx amb una gran varietat d'accions.

Des de transicions letals amb poques passades fins a combinacions amb gran circulació de pilota, ben executat per uns extrems efectius, els de Granollers han anat fent més ampli el marge i han estabilitzat una distància que feia presagiar una segona meitat tranquil·la. Les previsions s'han acomplert i, després del descans, el matx s'ha convertit en un tràmit amb un Granollers que ha arribat a manar per 12 gols i que ha acabat tancant un triomf que els manté en el lideratge.

El tècnic de l'equip, Armand Rubiño, destaca l'alt nivell d'encert i joc dels visitants.

Armand Rubiño

Qualsevol error nostre de llançament l'aprofiten molt bé. És un equip que li sortia tot. I en aquests dies és difícil contarestar-lo.


La setmana que ve els de Rubiño encaren l'avantpenúltima jornada de competició a la pista del setè, el La Salle Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.