L'Handbol Sant Cugat s'acomiada del pav 3 aquesta temporada amb un dolç triomf davant l'Esplugues


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat regala una plàcida victòria a l'afició davant l'Esplugues (40-29) en l'últim partit aquesta temporada dels santcugatencs al pav 3 de la Rambla del Celler. Els homes dirigits aquesta jornada per David López han disputat un dels partits més complets del curs, amb una intensitat defensiva que s'ha traduït en poderosos contraatacs amb els quals han trencat el matx a la segona meitat. Els vermell-i-negres arriben a l'última jornada en novè lloc amb 25 punts.

L'inici de partit ha ofert la intensitat d'un matx entre dos conjunts que ja no s'hi juguen res i que són conscients que queden dos partits per al final del curs, amb poca velocitat i encert i un ambient fred. En aquest clima s'han desenvolupat els primers compassos del partit, amb igualtat en el joc i el en marcador, fins que unes possessions amb imprecisions dels locals han donat avantatge als espluguencs. David López ha demanat temps mort. A partir d'aquell moment, l'equip s'ha endreçat, ha guanyat en precisió i ha capgirat la dinàmica.

Abans del descans, els vermell-i-negres han arribat a manar de cinc, i s'ha arribat a la mitja part amb un còmode marge que feia presagiar una segona meitat plàcida. A la represa el joc s'ha travat, amb molts contactes, però els de López han augmentat una marxa i el partit s'ha trencat. Gerard Esparza ha aturat pràcticament tot el que li arribava, situacions que es convertien en elèctrics contraatacs que han provocat un parcial d'escàndol: els locals han arribat a tenir 12 gols de marge. Malgrat augmentar la tensió en algunes fases, els últims minuts han estat un dolç tràmit per a l'Handbol Sant Cugat.

Els de Sant Cugat tanquen la temporada la setmana que ve a la pista del cuer, el Gavà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.