L'Handbol Sant Cugat abaixa el teló d'una temporada irregular a Gavà


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat acaba la temporada aquest dissabte / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat acaba la temporada aquest dissabte / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat tanca una temporada de rendiment irregular a la pista del cuer, l'Handbol Gavà, aquest dissabte a les set de la tarda, un horari unificat per a tot el grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs, que diuen adéu amb el seu tècnic, Armand Rubiño, encara de baixa, intentaran assolir l'últim repte que els queda: acabar en vuitena posició. Ho aconseguiran si vencen els gavanencs i l'Handbol Palautordera perd davant el Joventut Handbol Mataró.

La segona temporada dels vermell-i-negres a la categoria de bronze de l'handbol estatal acaba amb dues conclusions: una, que l'equip s'ha consolidat a la Primera Estatal i la segona, que el període d'adaptació al nou entrenador i els problemes físics que han tingut els ha fet difícil millorar els registres de l'any passat. Ara bé, l'Handbol Sant Cugat té l'oportunitat d'acabar amb bon sabor de boca el curs, amb la possibilitat de sumar dues victòries en els dos últims partits.

Després de superar amb comoditat l'Esplugues en el darrer matx a casa, els homes dirigits, de nou, pel tècnic del juvenil, David López, volen aprofitar els pocs ànims d'un Gavà ja descendit per endur-se una última victòria i intentar acabar en vuitè lloc. L'autoritat amb la qual va apallissar l'equip del Baix Llobregat en el partit de la primera volta al pav 3, on va aconseguir el triomf més contundent del curs, ha de servir de guia als vermell-i-negres a la darrera jornada de competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.