L'Handbol Sant Cugat venç el cuer i acaba la lliga en vuitena posició


  • Comparteix:

Marc Jordan ha fet 17 gols per l'Handbol Sant Cugat

Marc Jordan ha fet 17 gols per l'Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat acaba la lliga amb triomf (26-35) a la pista del cuer, el Gavà, i tanca la lliga en vuitena posició. Els vermell-i-negres han millorat una posició en aquesta jornada gràcies al triomf i a la derrota del Palautordera a casa davant el Mataró. D'aquesta manera els santcugatencs tanquen la segona temporada consecutiva en una còmoda posició, tenint en compte que la temporada passada van ser sisens.

L'Handbol Sant Cugatva va iniciar la segona temporada seguida a la categoria de bronze estatal amb un canvi significatiu: Joan Sancho deixava el càrrec i es feia amb les regnes de l'equip Armand Rubiño. Després d'algunes setmanes d'adaptació, sobretot a àmbit defensiu, el nou sistema va començar a funcionar i el rendiment recordava al de la temporada passada.

Ara bé, les lesions de peces clau, sobretot de Marc Jordán i de Lluís Calvera, van fer entrar l'equip en una dinàmica complicada que el va dur a acumular sis derrotes seguides. A poc a poc, però, el conjunt va anar sortint d'aquesta mala direcció, però el fet de no jugar-s'hi res, amb la salvació ja signada i sense opcions d'arribar a les places de dalt, ha provocat un insípid tram final de curs.

Això sí, les dues últimes jornades han fet tancar la temporada amb bon sabor de boca: un contundent triomf a casa davant l'Esplugues i un altre a domicili contra el cuer, el Gavà. Ara s'obre un període de reflexió en què es definirà si Armand Rubiño continuarà dirigint el projecte, i caldrà veure també com quines peces seguiran i quins no de cara a la temporada 2016/17, la tercer consecutiva de l'equip a Primera Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.