L'Handbol Sant Cugat planta cara a la selecció del Qatar, subcampiona mundial


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat cau derrotat (29-46) davant la selecció del Qatar, actual subcampiona del món, en un matx disputat al Pav 3 de la Rambla del Celler davant uns 600 espectadors que han omplert aquest dimecres la instal·lació. El seleccionador qatarià, Valero Rivera, ha lloat la intensitat i la qualitat de l'equip santcugatenc durant tot el partit.

Ha estat un dia històric per a l'handbol santcugatenc amb la presència de la selecció del Qatar, que disputarà els Jocs Olímpics de Rio a l'estiu. El matx ha convertit el Pav 3 en una festa per als espectadors.

El matx ha començat amb molt ritme i amb intercanvi de gols. Fins i tot els santcugatencs han arribat a empatar a tres, però a partir d'aquest instant s'ha vist la superioritat dels visitants amb molta efectivitat de cara a porteria. Tot i ser un matx amistós, el Qatar s'ha emprat a fons davant un Handbol Sant Cugat que ha disputat cada jugada amb alta intensitat.

Els vermell-i-negres han arribat a la mitja part amb un decent 16 a 25. Diferents mares de l'Handbol Sant Cugat han amenitzat el descans amb un ball de country. A la represa, el conjunt local ha exhibit el seu millor joc davant la selecció del Qatar, que s'ha vist superada en alguna jugada. Els visitants han guanyat per 29 a 46. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, es mostra molt satisfet amb el joc de l'equip.

Armand Rubiño

L'equip ha estat fantàstic i ha competit molt bé.


El darrer minut ha convertit el pav 3 en una festa entre els jugadors de l'Handbol Sant Cugat i l'afició. El seleccionador qatarià, Valero Rivera, lloa el treball tàctic i la intensitat dels santcugatencs.

Valero Rivera

L'Handbol Sant Cugat està molt ben treballat tàcticament.


El matx ha acabat amb la fotografia final entre l'Handbol Sant Cugat i la selecció del Qatar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.