L'Handbol Sant Cugat segueix imparable a la Copa Catalana i espera rival a quarts


  • Comparteix:

Els santcugatencs podrien enfrontar-se de nou a la UE Sarrià  / Foto: HSC

Els santcugatencs podrien enfrontar-se de nou a la UE Sarrià / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat guanya (28-32) davant La Salle Bonanova a la tercera jornada de la segona fase del grup A de Copa Catalana. Els santcugatencs, que ja estaven classificats abans de la disputa del partit, han superat el conjunt barceloní i esperen rival en els quarts de final en el sorteig d'aquest dilluns.

Amb les baixes de Marc Jordán, Lluís Calvera i Dani Ferrer, els santcugatencs han afrontat a Barcelona un partit complicat contra un rival de la mateixa categoria. Un primer temps molt igualat en què els santcugatencs han marxat un gol a dalt en el marcador ha donat pas al segona en què els d'Armand Rubiño han pogut sentenciar i guanyar de quatre gols.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, destaca l'actitud dels jugadors tot i no jugar-se res en aquest partit.

Armand Rubiño

Ens han empatat en algun moment de la segona part. Amb baixes i un resultat que no comptava per a res han volgut guanyar el partit, doble mèrit.


Aquest dilluns tindrà lloc el sorteig dels quarts de final a la seu de la Federació Catalana d'Handbol. A més de l'Handbol Sant Cugat, han aconseguit el bitllet sis equips més: el Sarrià de Ter i el Sant Esteve Sesrovires, de Primera Estatal, el Sant Vicenç i el Vilamajor, de Lliga Catalana, i la Roca i el Bordils de Divisió d'Honor Plata. La vuitena plaça serà per al guanyador de l'Handbol Gavà-Sant Martí Adrianenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.