L'Handbol Sant Cugat juga els quarts de final de la Copa Catalana davant el Sant Vicenç


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat jugarà els quarts de final al Pav 3 / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat jugarà els quarts de final al Pav 3 / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat, de Primera Nacional, jugarà els quarts de final de la Copa Catalana a partit únic aquest diumenge a dos quarts d'una al pav 3 de la Rambla del Celler davant el Sant Vicenç, de Lliga Catalana. Els santcugatencs han de derrotar un equip d'inferior categoria per accedir a les semifinals de la competició.

L'Handbol Sant Cugat camina amb pas ferm a la Copa Catalana on a la fase prèvia ha quedat campió de grup. El conjunt d'Armand Rubiño tindrà un nou escull per accedir a semifinals, l'Handbol Sant Vicenç. Els del Baix Llobregat han finalitzat cinquens a la lliga i han jugat davant l'Handbol Sant Cugat B.

En cas de triomf santcugatenc, els vermell-i-negres jugarien les semifinals dissabte de la setmana vinent davant el vencedor del Sant Martí Adrianenc, de Primera Nacional, i el Bordils, Divisió de Plata. L'Handbol Sant Cugat és l'actual subcampió de Copa Catalana. Els dos finalistes de la Copa accedeixen a jugar les semifinals de la Supercopa Catalana on juguen Barça i Granollers. L'Handbol Sant Cugat va jugar davant el Barça la temporada passada com a subcampió de la Copa Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.