El Sant Vicenç sorprèn l'Handbol Sant Cugat, que cau eliminat de la Copa i tanca l'etapa Rubiño

L'Handbol Sant Cugat cau eliminat als quarts de final de la Copa Catalana després de perdre davant l'Handbol Sant Vicenç (23-25) i tanca l'etapa d'Armand Rubiño com a tècnic. Els locals, que partien com a favorits per enfrontar-se a un conjunt d'una categoria inferior, han sortit a pista amb menys tensió que els de Sant Vicenç dels Horts i han encaixat un parcial en els primers minuts que ja no han pogut remuntar.

Tot i que les previsions auguraven que l'Handbol Sant Cugat tenia possibilitats de superar l'eliminatòria pel seu major cartell, l'escenari que s'ha vist en els primers compassos avisava que la sorpresa podia arribar. Durant els primers minuts és quan s'ha gestat una diferència màxima de cinc gols (2-7) a través d'una gran actitud defensiva visitant i poc encert local.

Armand Rubiño ha hagut de demanar temps mort i, malgrat una millora de la imatge i joc dels vermell-i-negres que ha reduït distàncies, el Sant Vicenç ha mantingut l'alt nivell d'intensitat i, ben tancat darrere i amb una proposta plena de contactes, ha deixat el matx amb cinc gols de marge al descans (8-13). A la segona meitat, els de Rubiño han provat diferents variants defensives que han fet efecte i han començat a generar escletxes en els visitants.

Jordán ho intentava, tot i la defensa mixta a la qual el sometien, i a l'Handbol Sant Cugat se li anava fent tard per cercar la reacció. Quan l'ha començat a gestar ja era massa tard i el Sant Vicenç ha acabat enduent-se el triomf i el bitllet a la Final a Quatre. Armand Rubiño parla de la poca competitivitat dels seus jugadors al principi del partit.

Armand Rubiño

No teníem en compte que el rival ens podia guanyar. Primer era aquest i després pensar en la semifinal. Hem tingut molt desencert en el llançament.

Rubiño tanca així la seva etapa al capdavant de l'equip que ha durat una temporada, en què ha deixat el conjunt vuitè classificat al grup D de Primera Estatal. El següent curs David López, fins ara entrenador del juvenil, dirigirà el conjunt.