L'Handbol Sant Cugat mostra ofici per superar el Sant Joan Despí en l'estrena del curs


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ensenya la seva nova versió amb David López com a entrenador i supera l'Handbol Sant Joan Despí (26-25) en un treballat partit que ha servit per obrir la temporada al grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han ofert un rendiment molt més coral que la temporada passada, i els nous fitxatges han mostrat un rendiment determinant. Arnau Domingo, que procedeix del segon equip, ha anotat els últims tres gols per certificar la victòria vermell-i-negra.

L'Handbol Sant Cugat ha corroborat el canvi de direcció en el seu joc i ho ha fet amb bones sensacions, actitud treballadora i una victòria que li dóna moral en la primera jornada de competició. Les novetats, més enllà de la direcció tècnica, han arribat també en l'equipació, que ha estrenat l'equip aquest diumenge, i en l'alineació, amb quatre jugadors nous en el sis titular. És un equip inicial que ja ha donat mostra de molta mobilitat i treball amb els extrems, i que ha donat un ràpid marge de tres gols.

Aquest avantatge ha anat creixent a través d'un joc coral i una gran tasca defensiva, sòlida i contundent, i el bon treball de Gerard Esparza sota pals, ajudat per un Eloi Gutiérrez, que ha aturat dos penals. Al descans, els de López manaven per cinc (16-11). Al segon temps, els visitants han augmentat el nivell defensiu i han igualat la intensitat dels de Sant Cugat. A més, han trobat espais amb més facilitat, fins arribar a l'empat a 21 a falta de cinc minuts.

El nou entrenador de l'Handbol Sant Cugat reconeix els nervis dels jugadors en algunes fases del partit però en lloa l'encert.

David López

Aquesta sobrexcitació del principi ha provocat algunes pèrdues i errades. Però hem estat molt eficaços sobretot en el llançament.


Ara bé, en els compassos finals qui ha tingut més calma i clarividència en el joc ha estat l'Handbol Sant Cugat, una eficàcia que s'ha manifestat en un dels jugadors arribats del planter, Arnau Domingo, autor de tres gols que han acabat donant el triomf als de López.

Els santcugatencs visiten la pista del Joventut Handbol Mataró la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.