L'Handbol Esplugues posa a prova la continuïtat en el joc de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Eloi Gutiérrez serà titular a la porteria / Font: Handbol Sant Cugat

Eloi Gutiérrez serà titular a la porteria / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat avalua la seva regularitat en el joc aquest dissabte a les vuit del vespre a la pista de l'Handbol Esplugues, cinquè classificat del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs s'han endut un partit i n'han perdut un altre dels dos disputats fins ara, i es veuen les cares amb un perillós conjunt liderat des de l'extrem dret per Beto Miralles, excapità del Barça B. Els de David López provaran de mantenir en tots els minuts del partit l'alt nivell competitiu mostrat en algunes fases fins ara.

L'Handbol Sant Cugat continua fent passos en el procés de canvi que viu tenint en compte els importants moviments de plantilla respecte el curs passat, unes modificacions que de moment l'han fet mostrar un alt nivell en moments determinats del partit però que, fins ara, no ha pogut mantenir durant tot el matx. Precisament, aquesta dinàmica va fer que el cap de setmana passat, a una pista complicada com la del Joventut Handbol Mataró, els de David López arribessin amb avantatge al descans però acabessin perdent el partit.

El rival d'aquest cap de setmana és un equip amb clar perill per la banda dreta, on mana Miralles, però que alhora té moltes i bones opcions des des de primera línia. De fet, aquest potencial l'ha valgut per superar el Mataró, a casa, on de moment s'ha mostrat més fiable l'equip espluguenc. L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, David López, lloa el nivell del rival.

David López

Sabem que és un rival que ha fet canvis, que està treballant i creixent, però el seu punt de partida és molt bo. Tenen un parell de jugadors que són del millor de la categoria.


López té el contratemps de la lesió de Gerard Esparza a un dit, fet que el tindrà dues o tres setmanes fora del terreny de joc. Ara bé, el tècnic recupera Oliver Bonaccini, que debutarà en una convocatòria aquest curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.