L'Handbol Sant Cugat tira per terra un avantatge de vuit gols i perd a casa


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd (31-32) davant la Salle Bonanova un partit que guanyava de vuit gols a falta de 10 minuts per al final, en una jornada disputada entre setmana corresponent al grup D de Primera Estatal. Els de David López s'han relaxat amb l'avantatge aconseguit i no han sabut reaccionar quan la Salle Bonanova ha tornat boig el matx a la recerca d'una remuntada que s'ha consumat a falta de quatre segons per al final.

Després d'un primer temps igualat (17-16) en el qual els santcugatencs han portat la iniciativa en el marcador, en el segon, l'equip de David López ha posat la directa en el que semblava un clara i fàcil victòria davant el penúltim classificat. No obstant això, els assistents al pav 3 de la Rambla del Celler han vist incrèduls un final de partit que ningú no podia imaginar a falta de 10 minuts, quan l'Handbol Sant Cugat dominava 31 a 23.

El conjunt barceloní ha avançat la línia defensiva per pressionar més els santcugatencs i ha provocat pèrdues de pilota que ha aprofitat per sortir ràpidament al contraatac. Aquest fet ha començat a portar els nervis a un Handbol Sant Cugat que veia com l'avantatge anava minvant i el porter visitant creixia sota pals. Amb l'empat a 31 gols, l'Handbol Sant Cugat ha tingut una darrera possessió que no ha sabut aprofitar i en el contraatac la Salle Bonanova ha confirmat la remuntada amb la frustració d'uns jugadors vermell-i-negres que no s'ho creien.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, creu que el seu equip no ha sabut gestionar l'avantatge i que ha d'aprendre la lliçó per al futur.

David López

El millor que podem extreure de la derrota és una lliçó. Hem d'aprendre que els partits no es guanyen abans d'hora. La derrota és dura, però si serveix per alguna cosa, benvinguda.


Ara toca passar pàgina per l'Handbol Sant Cugat, que visita el líder del grup D de Primera Estatal, el Sarrià de Ter, aquest dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.