L'Handbol Sant Cugat cerca la redempció en l'escenari més perillós, la pista de la UE Sarrià


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat va caure dimecres davant el La Salle Bonanova / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat va caure dimecres davant el La Salle Bonanova / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat vol refer-se de la derrota de dimecres davant el La Salle Bonanova, en un partit en què manava de vuit gols, en l'escenari més perillós del grup D de Primera Estatal: la pista de la Unió Esportiva Sarrià. Els de David López es veuen les cares amb els sarrianencs aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda.

Si hi ha algun lloc on ha de ser complicat llepar-se les ferides al grup D de Primera Estatal, aquest és el feu del conjunt fins ara més determinant de la categoria, la Unió Esportiva Sarrià, que a més es caracteritza per ser encara més temible com a local. Els de Sarrià de Ter han sumat 126 gols a favor per només 95 en contra fins ara, o el que és el mateix, té la defensa més sòlida i és un dels dos únics equips que encara no han sobrepassat el llindar de les 100 dianes rebudes.

Una gran mostra del perill dels sarrianencs aquest curs és que, més enllà de dominar escena com a locals, també han mostrat el seu potencial a domicili: bona prova d'això és el seu triomf a la pista del Joventut Handbol Mataró d'aquest dimecres. Davant d'aquest perill haurà de refer-se l'Handbol Sant Cugat de la derrota contra el La Salle Bonanova, que va despullar la principal dificultat dels vermell-i-negres: la manca de regularitat en el rendiment durant totes les fases del joc, la seva assignatura pendent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.