L'Handbol Sant Cugat planta cara davant el líder, el Sarrià, però acaba derrotat


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha sumat la segona derrota consecutiva a la lliga

L'Handbol Sant Cugat ha sumat la segona derrota consecutiva a la lliga

L'Handbol Sant Cugat perd (25-23) a la pista del líder, el Sarrià de Ter, a la jornada 5 del grup D de Primera Estatal. Els de David López han marxat al descans amb un 12 a 8, però a la represa han millorat en defensa i fins i tot han tingut opcions d'empatar el partit. Els vermell-i-negres sumen dues derrotes consecutives.

L'Handbol Sant Cugat ha mostrat una imatge molt diferent després de la derrota davant la Salle Bonanova d'aquest dimecres. Els de David López han imposat una bona intensitat defensiva i el Sarrià de Ter només ha pogut marcar 12 gols en el primer temps. A la represa, festival ofensiu d'Oriol Cortés que, amb set gols, s'ha convertit en el segon màxim golejador del matx. Els últims minuts han estat trepidants perquè l'equip santcugatenc ha pogut empatar, però els de Sarrià han tirat d'ofici per guanyar el matx.

L'Handbol Sant Cugat jugarà diumenge de la setmana que ve davant el Sant Esteve Sesrovires al pav 2 de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.