L'Handbol Sant Cugat cau per un marcador ajustat a la pista de La Roca

Els santcugatencs han perdut sis dels nou partits que han disputat.

L'Handbol Sant Cugat cau a domicili davant el BM La Roca (23-20) a la novena jornada del grup D de la Primera Estatal. L'equip de David López ha estat per sobre en el marcador durant bona part del primer temps però ha anat a remolc dels locals quasi bé tota la segona meitat. Els santcugatencs no han pogut donar continuïtat a la victòria de la setmana passada i cauen a l'onzena posició, amb sis punts en nou jornades.

L'Handbol Sant Cugat ha pagat un cop més la falta de confiança i la manca d'encert ofensiu davant un rival que arribava al matx en plena trajectòria ascendent i que ha sabut gestionar millor els minuts decisius. A la primera part, l'enfrontament ha estat molt igualat, amb alternatives per als dos equips i domini de les defenses sobre els atacs. S'ha arribat al descans amb avantatge mínim pels locals (11-10).

Al segon temps, el BM La Roca ha pres la iniciativa i l'equip de David López no ha sabut mantenir la fredor necessària davant algunes decisions arbitrals inexplicables, en paraules del tècnic vermell-i-negre. Segons López, l'equip ha de fer un esforç de contenció en aquest sentit per no veure's tan castigat en moments en què l'arbitratge no ajuda. El partit s'ha acabat decidint per petits detalls, que aquesta vegada han fet decantar la balança contra els interessos dels santcugatencs. Cal tenir en compte també dos condicionants de la derrota: la baixa d'Arnau Rodríguez per gastroenteritis i les molèsties al colze de Lluís Calvera, que l'han obligat a participar només en defensa.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, David López, posa en valor la tensió defensiva de l'equip però trobar a faltar capacitat anotadora.

David López

Vam estar força bé a la primera part però a la segona ens vam complicar la vida i l'arbitratge tampoc no ens va ajudar gens. Estic molt satisfet amb l'actitud defensiva de l'equip però ens està faltant efectivitat de cara a porteria.

Diumenge que ve, a dos quarts d'una del migdia, l'Handbol Sant Cugat rep l'Handbol Sant Quirze, equip de la zona alta de la taula.