L'Handbol Sant Cugat mesura les forces contra un candidat a l'ascens aquest diumenge


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia la visita de l'Handbol Sant Quirze a la desena jornada del grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres continuen amb una ratxa irregular i davant tenen un Sant Quirze què és quart, però que té un equip per ascendir de categoria.

Continuen els alt i baixos per a l'equip de David López, que la passada setmana va caure davant el BM la Roca en un matx en què no van tenir gaire encert a nivell ofensiu.

Els visitants són un dels conjunts més potents de la categoria i ferms candidats a l'ascens. Ara són quarts amb set victòries i dues derrotes i sembla que comencen a tenir la continuïtat que buscaven al principi de temporada.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, destaca el gran potencial dels rivals.

David López

Són un equip que està fet per pujar a Divisió d'Honor B. No han tingut un bon inici, però tenen un potencial molt gran. L'altre dia els vaig veure i van passar per sobre del Mataró.


Els santcugatencs continuen amb les baixes de Xavi Calvo i té els dubtes de Lluís Calvera i Héctor Gómez per lesió i d'Adrià León per motius laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.