Un Handbol Sant Cugat necessitat de punts visita aquest dissabte un Sant Martí Adrianenc intractable


  • Comparteix:

Imatge del darrer partit contra el Sant Quirze / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge del darrer partit contra el Sant Quirze / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita aquest dissabte a les set de la tarda la pista del Sant Martí Adrianenc, segon classificat del grup D de Primera Estatal. La pista del conjunt de Barcelona és un escenari complicat per als vermell-i-negres perquè el rival ferm candidat a l'ascens i un dels equips punters a la competició com demostra la seva segona posició a la classificació després de deu jornades.

La visita a la pista del Sant Martí Adrianenc és una de les més complicades de la temporada. Els locals s'han mostrat inexpugnables a casa i ho han guanyat tot. Després d'un inici titubejant de competició, amb dues derrotes en els primers dos desplaçaments, els de Barcelona han millorat també aquest aspecte i des de la jornada quatre ho han guanyat tot i han sumat set victòries consecutives. Bona part d'aquesta trajectòria resideix en la figura del seu porter, Juanan, amb experiència en el Benidorm d'ASOBAL, i en la seva línia atacant, la més golejadora del grup.

Els santcugatencs continuen sense tancar els partits i gairebé totes les derrotes han arribat de manera ajustada i en els darrers minuts. L'última, en la visita de la jornada passada del Sant Quirze. Respecte a aquest fet, el seu tècnic, David López, creu que els falta estar encertats en els moments clau dels partits.

David López

Sempre estem dins el partit i contra tots els rivals. Però en el moment decisiu ens falta l'encert i la fredor per finalitzar l'acció o no concedir pèrdues inevitables.


El matx es disputa a les set de la tarda en el pavelló de la Verneda. Per a aquest partit, David López recupera Xavi Calvo i Adrià León, té els dubtes de Gorka Herrero i Héctor Gómez i la baixa segura de Lluís Calvera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.