L'Handbol Sant Cugat cau en un partit ajustat a la pista del líder, el Sant Martí-Adrianenc

L'Handbol Sant Cugat cau de manera ajustada a la pista del Sant Martí-Adrianenc (30-28) a l'onzena jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs s'han vist superats en el primer temps, però han competit en el segon i li han posat les coses complicades al líder, que s'ha acabat imposant pel major encert en els minuts finals. L'equip de David López ja acumula tres jornades consecutives perdent i se situa tretzè amb sis punts.

El Sant Martí-Adrianenc ha començat el partit molt endollat i l'equip de Sant Cugat ha anat a remolc quasi bé tot el primer temps. Els locals han agafat de seguida una renda de fins a cinc gols, i els vermell-i-negres tenien moltes dificultats per atacar la defensa rival. A poc a poc, però, el conjunt de David López ha anat recuperant sensacions i han retallat distàncies per marxar al descans només dos gols per sota en el marcador (21-19).

A la represa, l'Handbol Sant Cugat ha millorat l'actuació dels primers 30 minuts i en el primer tram del segon període han aconseguit fins i tot posar-se per davant a l'electrònic. Tot i això, com ja és habitual en el conjunt vermell-i-negre, els petits detalls en els moments clau han fet decantar el partit a favor del rival.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, es mostra resignat davant les circumstàncies que han provocat un cop més la derrota.

David López

Per refer-nos del mal inici vam haver de fer un esforç físic i psicològic important. Al final això també et desgasta, li pots dir mala fortuna o desencert puntual.

Diumenge que ve, els santcugatencs reben l'OAR Gràcia Sabadell, un rival directe a la part baixa de la taula.