Un Handbol Sant Cugat mermat per les baixes visita el poderós Granollers aquest dissabte


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita la pista del Granollers aquest dissabte a un quart de vuit del vespre amb la vista posada a sumar la segona victòria consecutiva. El partit, que correspon a la tretzena jornada de la Primera Estatal, enfrontarà dos equips amb la victòria entre cella i cella, ja que els granollerins persegueixen el lideratge i els santcugatencs fugen d'una mala ratxa. L'equip de David López acumula un balanç de quatre victòries i vuit derrotes.

Després de superar la dinàmica negativa de derrotes la jornada passada, els santcugatencs visiten una de les pistes més complicades del grup D carregats de motivació i coratge. Tot i l'alçada del rival, l'equip vermell-i-negre confia en fer un bon partit davant un dels favorits per endur-se el títol de lliga. L'equip vallesà és tercer empatat a punts amb el primer i el segon, el Sant Martí-Adrianenc i el Sarrià, però ha disputat un partit menys.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, destaca les moltíssimes virtuds d'un equip que situa entre els més forts de la categoria.

David Lopez

Un equip que només ha perdut un partit en tota la temporada i la resta són victòries solvents. Tenen un equip molt jove i poderós físicament. Probablement és el desplaçament més complicat de tota la temporada.


Per a aquest partit els santcugatencs tenen la baixa segura de Lluís Calvera per lesió, i els dubtes de Gorka Herrero i Bernat Tous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.