El BM Granollers B sotmet a un dur correctiu a l'Handbol Sant Cugat

Gerard March, màxim golejador de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

El Balonmano Granollers B aprofita les baixes de l'Handbol Sant Cugat i el sotmet a un sever correctiu (38-21) a la tretzena jornada del grup D de Primera Estatal. L'equip granollerí, un dels conjunts més forts de la competició, ha encarrilat el matx en un gran tram final de la primera part i han consolidat la victòria a la segona. Els de David López fixen ara l'atenció en la setmana que ve, quan rebran un rival directe a la part baixa de la classificació, l'OAR Gràcia.

L'Handbol Sant Cugat sabia què era el que podia passar a Granollers, i les prediccions s'han acomplert. Els santcugatencs, sense peces fonamentals com Lluís Calvera, Bernat Tous i Gorka Herrero, han visitat un dels candidats a manar a aquesta categoria i, tot i mantenir-se un quart d'hora de joc vius en el partit, han encaixat un contundent parcial als següents compassos que els ha situat al descans vuit gols per sota (18-10).

Ja a la segona meitat tots dos equips han acceptat les condicions del joc i el Granollers B ha anat eixamplant distàncies fins als 17 gols finals, un 38 a 21 que demostra que els de Sant Cugat ja estaven pensant més en el següent partit, a casa davant l'OAR Gràcia, que no tant en el d'aquesta jornada. El tècnic de l'equip, David López, reconeix que l'equip s'esperava un partit com el que ha acabat desenvolupant-se.

David López

Anàvem amb moltes baixes, i no hem tingut una setmana intensa. En certa manera, anàvem predisposats al que ha acabat passant. Volíem passar aquest tràmit.

Gerard March ha estat el màxim anotador de l'Handbol Sant Cugat amb set gols. L'equip és dotzè amb vuit punts i la setmana que ve rep el tretzè, l'OAR Gràcia, que en té set. Els de David López esperen fer-se forts al pav 1 de la Rambla del Celler davant un rival directe.