L'Handbol Sant Cugat vol esvair els fantasmes de la passada jornada davant un rival directe, l'OAR Gràcia


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat es vol aixecar davant l'OAR Gràcia de la desfeta de la setmana passada aquest diumenge a dos quarts d'una del migida al pav 3 de la Rambla del Celler. La catorzena jornada de la Primera Estatal enfrontarà dos equips amb dinàmiques molt similars i només dos punts de diferència. Ambdós conjunts necessiten sumar punts amb urgència per tal de fugir d'una zona perillosa que jornada rere jornada és més aprop.

Després d'haver aconseguit una victòria necessaria fa dues jornades, l'Handbol Sant Cugat es va estavellar de manera contundent al feu del segon classificat, el Granollers. Els vermell-i-negres, per tant, encaren aquesta jornada amb la convicció de retornar al bon moment de fa dues setmanes i desfer-ser d'un rival que es troba a la mateixa zona de la taula.

Pel que fa al rival d'aquesta jornada, l'OAR Gràcia Sabadell, arriba al pav 3 de la Rambla del Celler després de dues jornades amb derrota. Els visitants són dues places per sota l'equip de David López i a dos punts, i una victòria suposaria una bombona d'oxigen per un equip que ara mateix és avantpenúltim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.