L'Handbol Sant Cugat rescata un empat 'in extremis' davant l'Esplugues per seguir a dos punts del descens

L'Handbol Sant Cugat empata (26-26) davant l'Handbol Esplugues amb un gol de penal d'Oriol Cortés ja amb el temps complert. Els santcugatencs han salvat un punt vital enfront un rival directe en la lluita per la permanència i a més guanyen el goal-average particular amb els del Baix Llobregat. Els resultats de la divuitena jornada del grup D de Primera Estatal deixen el Sant Cugat tretzè amb dos punts de marge sobre el descens, que marca el mateix Esplugues.

Ha estat una mala primera part de l'Handbol Sant Cugat, que ha comès moltes pèrdues de pilota en atac i ha vist com l'Esplugues prenia de seguida el domini del joc i del marcador. Els visitants han marxat al descans amb un còmode avantatge de cinc gols (11-16).

A la segona meitat, el santcugatencs han sortit decidits a capgirar el partit i en només cinc minuts s'han acostat a només un gol de diferència amb un parcial de 5-1. El pav 3 de la Rambla del Celler ha cregut en la remuntada i els locals han igualat el marcador a 22 a l'equador d'aquest segon temps. Llavors els de David López han perdut l'encert ofensiu i han estat deu llargs minuts sense marcar, cosa que ha permès escapar-se els visitants quatre gols amunt. Quan només restaven tres minuts per al final i el matx semblava decidit amb 22-26 a l'electrònic, els vermell-i-negres han recuperat el gol i han aconseguit rescatar un empat 'in extremis', en part gràcies a la gran actuació d'Eloi Gutiérrez sota pals.

El tècnic del Sant Cugat, David López, valora l'esforç dels jugadors per sumar un punt vital.

David López

Un punt d'or, el que guanyem i el que deixen de guanyar ells, que són un rival directe. A la segona part hem vist un equip que ho ha donat tot: tenim errors i imprecisions però l'actitud no es negocia.

La setmana que ve, els santcugatencs hauran de fer bo l'empat d'avui a la pista del cuer, La Salle Bonanova.