L'Handbol Sant Cugat guanya a la pista de La Salle Bonanova i s'allunya del descens

L'Handbol Sant Cugat guanya la Salle Bonanova i torna al camí de la victòria

L'Handbol Sant Cugat aconsegueix una important victòria a la pista del cuer, La Salle Bonanova, (27-29) i se situen quatre punts per sobre de les places de descens del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs sumen dues jornades sense perdre.

L'Handbol Sant Cugat ha superat la Salle Bonanova a domicili i fa un pas de de gegant de cara a la permanència. Els santcugatencs han marxat al descans amb un gol d'avantatge (12-13). A la represa s'ha matingut la igualtat i el matx s'ha decidit en uns minuts finals en què els de David López han estat més encertats.

Pau Martínez amb vuit gols i Gerard March amb sis han capitanejat l'atac vermell-i-negre. Diumenge que ve, els santcugatencs reben la Unió Esportiva Sarrià, equip de la zona alta.