Sancho (Handbol Sant Cugat): 'Encara em queda molta corda a l'handbol'


  • Comparteix:

Joan Sancho, el dia del reconeixement de la Federació Catalana / Font: Handbol Sant Cugat

Joan Sancho, el dia del reconeixement de la Federació Catalana / Font: Handbol Sant Cugat

El director esportiu de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, es mostra satisfet amb el reconeixement que li va atorgar la Federació Catalana d'Handbol a la seva trajectòria i celebra en una entrevista a Cugat.cat que sigui la valoració a tots els seus anys de carrera en aquest esport. Tot i que Sancho creu que, a vegades, un reconeixement d'aquest tipus és 'perquè et donen per jubilat', recorda que encara li queda 'molta corda' en el món de l'handbol.

ESCOLTA-HO

Repassa les frases més destacades de l'entrevista:

'Sempre que hi ha un reconeixement un està satisfet perquè vol dir que es valora la feina'.

'L'ascens a casa a Primera Estatal és el meu millor moment esportiu. Ja ho vaig dir: tenia una espina clavada i no podia deixar l'Handbol Sant Cugat sense tornar-lo a pujar a la categoria on ha de ser'.

'Quan et donen un reconeixement d'aquest tipus és perquè et donen per jubilat, però penso que encara em queda molta corda'.

'Està sent la temporada més dura. Durant les dues primeres temporades vam mantenir l'equip i en aquesta hi ha hagut molts baixes. És complicat, però estic convençut que tirarem endavant'.

'Quan agafem el David López com a entrenador és perquè confiem en ell. Som conscients de l'equip que tenim, i ho té difícil perquè hi ha vuit incorporacions noves i gent molt jove'.

'Confiem en ell i, passi el que passi, estarem amb ell. No se'ns ha passat pel cap deixar de confiar en ell'.

'La baixa del Marc Jordán ens ha afectat. Hauria estat una peça molt important, però ha rebut una oferta molt important per a ell.'

'Ell va parlar amb mi i li vaig recomanar que si es plantejava jugar a l'handbol de manera professional s'havia de tornar a posar al mercat, i ara la gent torna a parlar d'ell. És un jugador que té qualitat per ser a la Lliga Asobal'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.