Un Handbol Sant Cugat condicionat per les baixes es veu superat pel Sarrià de Ter


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat no pot amb la UE Sarrià de Ter (25-32) i cau a casa en un partit corresponent a la vintena jornada del grup D de Primera Estatal. Després d'un primer temps igualat marcat per l'eficàcia de les defenses, en el segon els gironins han trencat el partit i han aprofitat que els santcugatencs s'han obert per buscar la remuntada, per acabar sentenciant i guanyar per set gols de diferència.

El primer temps ha estat marcat per l'intercanvi de gols i la superioritat de les defenses respecte els atacs, i s'ha arribat al descans amb un lleuger avantatge per als gironins (13-14). En el segon temps, els santcugatencs han començat malament i han comès diverses pèrdues de pilota que ha aprotitat el Sarrià de Ter per obrir una escletxa en el marcador que ha resultat insalvable. Els visitants han pogut ampliar el marge aprofitant que els santcugatencs s'han obert i han arriscat més a la recerca de l'empat.

Malgrat la derrota, el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, extreu conclusions positives del partit.

David López

Donades les circumstàncies, estic força satisfet. Ha debutat un juvenil, han jugat alguns menys habituals hi han donat la cara. Però no hem estat bé defensivament al final.


El jugador juvenil Oriol Vaz ha debutat amb el primer equip. La setmana que ve, l'Handbol Sant Cugat, que és quart per la cua amb 13 punts, visita la pista del Sant Esteve Sesrovires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.