L'Handbol Sant Cugat agafa aire després d'un triomf clau davant La Salle Montcada

L'Handbol Sant Cugat mostra la seva versió més sòlida en el triomf (26-24) davant La Salle Montcada i fa un important pas endavant de cara a assolir la permanència al grup D de Primera Estatal. Els de David López han resolt amb solvència els últims compassos del partit, en què han sabut administrar la curta distància de gols que han gestionat durant bona part del matx. Els vermell-i-negres escalen fins la desena posició i es troben ara quatre punts per sobre del descens.

Després d'una temporada en què la tònica ha estat que l'Handbol Sant Cugat es col·lapsés als minuts decisius de partit, els de David López han dibuixat la línia a seguir aquesta jornada. Els vermell-i-negres han crescut en regularitat i intensitat, sobretot en defensa, la clau dels primers minuts del matx. L'equip ha agafat una renda de quatre gols (8-4), gràcies també al bon paper d'Eloi Gutiérrez sota pals. Ara bé, els visitants han redreçat el rumb i han escurçat distàncies, dinàmica que els ha fet arribar a l'empat.

En el segon tram de la primera part s'ha repetit l'esquema: els vermell-i-negres han fet un pas endavant i han adquirit de nou el domini del partit, però la gran defensa de La Salle Montcada ha situat de nou la igualada amb què s'ha arribat al descans (14-14). Al segon temps, el joc ha augmentat en contactes i en intensitat física, i el desequilibri en el marcador ha arribat de la mà d'un inspirat Pau Martínez i de l'encert del joc incisiu d'Oriol Cortés, molt inspirat tambés des del llançament de penal.

Això ha situat un marge d'entre tres i quatre gols que els locals han sabut administrar, de nou, amb la solidesa que ha aportat Eloi Gutiérrez. Als minuts finals, l'equip ha jugat amb cap i ha mantingut una distància que li permet sumar un triomf clau. El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, celebra l'actitud i treball dels seus homes.