Un Handbol Sant Cugat a l'alça rep la visita del BM La Roca amb l'objectiu de seguir sumant


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Handbol Sant Cugat rep la visita del BM La Roca aquest diumenge a tres quarts d'una del migdia en el partit corresponent a la vint-i-quatrena jornada del grup D de Primera Estatal. Els homes de David López busquen la tercera victòria consecutiva per consolidar les bones sensacions dels últims partits. El conjunt santcugatenc és desè amb 17 punts mentre que els roquerols són setens amb 25.

La dinàmica ascendent de les darreres jornades ha permès a l'Handbol Sant Cugat allunyar-se de la zona perillosa de la taula i recuperar confiança de cara al tram final del curs. D'altra banda La Roca arriba a Sant Cugat amb l'objectiu de repetir el resultat de l'anada, quan es van imposar als vermell-i-negres de manera ajustada, tot i que es troben en zona de ningú a la classificació.

Els extrems dels roquerols, tots dos molt hàbils, són el principal maldecap per al tècnic santcugatenc, David López. L'entrenador, però, assegura que les claus de la victòria passen per l'eficàcia de cara a porteria i no tenir pèrdues de pilota.

David Lopez

Les claus passen per no perdre pilotes i ser eficaços de cara a porteria. Defensivament estem bé


David López no podrà comptar amb Lluís Calvera i Gorka Herrero, que són baixa per lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.