Un gol sobre la botzina dóna la victòria a l'Handbol Sant Cugat per sumar el tercer triomf seguit

Un gol d'Adrià León en l'últim sospir del partit dóna la victòria a l'Handbol Sant Cugat, que supera (31-30) el BM La Roca a la vint-i-quatrena jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han sumat el tercer triomf consecutiu en un partit molt disputat en què el marcador ha estat igualat tot el partit. L'empenta final dels vermell-i-negres ha estat determinant per sumar els dos punts.

L'inici del partit ha marcat la dinàmica que s'ha seguit al llarg dels 60 minuts de joc entre dos equips molt igualats. Cap d'ells ha estat capaç d'imposar-se a l'altre per més de dos gols i l'equilibri en el marcador s'ha mantingut des dels primers compassos de matx fins al descans, al qual s'ha arribat amb 16-16. Els dos equips han tingut paciència, conscients que el matx acabaria decidint-se per detalls.

La Roca ha dut la iniciativa a la represa i s'ha avançat a dues dianes de distància respecte els de David López fins a l'equador del segon temps. El conjunt local, però, no ha abaixat els braços i ha trencat aquesta dinàmica per posar-se per davant en el marcador. L'avantatge santcugatenc s'ha mantingut fins ben entrada la recta final de partit, que semblava sentenciat.

Contra tot pronòstic, l'equip visitant ha aconseguit empatar a menys d'un minut per al final, però Adrià León ha enviat la pilota al fons de la xarxa pràcticament sobre la botzina final per sumar la tercera victòria consecutiva. El tècnic santcugatenc, David López, es mostra molt satisfet amb la millora de l'equip.

David Lopez

Si ens arriben a dir fa un mes que faríem sis punts seguits ens hauria costat de creure. Aquest equip treballa com el que més i al final els fruits han acabat arribant.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten l'Handbol Sant Quirze, el quart classificat.