L'Handbol Sant Cugat, a un pas de certificar la permanència després de la victòria a Sant Quirze


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Handbol Sant Cugat

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat supera l'Handbol Sant Quirze (21-23) i deixa la permanència a Primera Estatal a tocar. Ha estat un matx molt igualat amb encert dels porters que en els minuts finals han sabut decantar de la seva banda els vermell-i-negres.

El partit ha transcorregut amb igualtat en tot moment, sense distanciar-se en el marcador cap dels dos equips, i un primer temps amb pocs gols en què els santcugatencs han anat al descans amb un mínim avantatge (9-10).

A la represa, el matx ha tingut el mateix guió, amb tots dos porters com a autèntics protagonistes i un conjunt local que ha aconseguit posar-se per davant a l'electrònic. En el tram final, els santcugatencs han millorat els números en atac i han aconseguit capgirar el desavantatge i aconseguir el triomf i els dos punts.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, creu que ara sí que la permanència està gairebé aconseguida.

David López

Ara sí que ho tenim pràcticament a tocar. Queden força duels directes a la part baixa, i potser amb les matemàtiques ja estaríem salvats. Amb tot el que hem patit és molt reconfortant.


Ara falten 10 punts en joc i els santcugatencs en tenen vuit de marge sobre el descens. La setmana que ve reben el Sant Martí Adrianenc, conjunt que lluita pel lideratge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.