Javier Cabanas releva Magí Serra al capdavant del Balmazújvárosi hongarčs, l'equip de Marc Jordán


  • Comparteix:

Marc Jordán, a la dreta, amb el seu nou equip / Font: Balmazkezi.hu

Marc Jordán, a la dreta, amb el seu nou equip / Font: Balmazkezi.hu

El santcugatenc Marc Jordán ha viscut aquesta setmana un canvi d'entrenador en l'equip en quč milita des de fa prop de dos mesos, el Balmazújvárosi de la lliga hongaresa. Javer Cabanas s'ha situat al capdavant de la plantilla després que es destituís Magí Serra, que va aterrar a principis de desembre. El jugador de Sant Cugat s'ha adaptat rŕpidament a l'equip i a la categoria, i estŕ tenint protagonisme tant en minuts com en gols, un rendiment amb el qual intenta ajudar el Balmazújvárosi a obtenir la salvació.

Des de l'arribada de Jordán a l'equip, el Balmazújvárosi ha jugat sis partits, amb una victňria, dos empats i tres derrotes. El protagonisme del santcugatenc ha estat important, amb cinc gols anotats en dos d'aquests enfrontaments i quatre en un altre, així com una bona presčncia en forma de minuts a pista. Tot que des de l'arribada de Magí Serra a l'equip hongarčs els resultats han millorat i s'ha retallat distŕncies respecte el descens, les dues derrotes seguides han sentenciat el tčcnic.

Al Balmazújvárosi li resten cinc partits per intentar eixugar la diferčncia de quatre punts que té amb la permančncia, que a hores d'ara marca el Gyongyosi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.