Un Handbol Sant Cugat pletòric rep un dels grans equips de la categoria, el Sant Martí Adrianenc


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep aquest diumenge a tres quarts d'una del migdia un dels ferms candidats a l'ascens a Divisió d'Honor Plata, el Sant Martí Adrianenc. Els santcugatencs s'enfronten a aquest poderós rival en el millor moment de la temporada, després de quatre victòries consecutives i amb la permanència a tocar. Resten 10 punts per disputar-se, i els vermell-i-negres tenen un marge de vuit respecte les posicions de descens.

Després d'una dura temporada, de canvis substancials i d'adaptar-se a una nova realitat, l'Handbol Sant Cugat ha agafat velocitat de creure quan més ho necessitava. El crucial triomf davant La Salle Montcada al pav 3 a la jornada 22 va marcar l'inici d'un trajecte exitós que ha dut els de David López a la desena posició, lluny dels llocs perillosos. Aquesta línia ascendent es posarà a prova aquest diumenge contra un rival que intimida.

El Sant Martí Adrianenc ha guanyat 19 dels 22 partits que ha disputat, i segueix entestat a aterrar a la categoria de plata de l'handbol estatal. Ara mateix és segon, a un sol punt del líder, el Granollers B, i amb tres de marge sobre el tercer, la Unió Esportiva Sarrià. Al partit d'anada, però, el conjunt de Sant Cugat va plantar cara a la sempre complicada pista del Sant Martí, un avís de la dificultat que es poden trobar els adrianencs al pav 3 aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.