L'Handbol Sant Cugat cau amb el cap ben alt davant el Sant Martí Adrianenc, ferm candidat a l'ascens


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd (25-30) davant el Sant Martí Adrianenc, un dels clars candidats a disputar la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor Plata. Els santcugatencs han plantat cara i han competit bé fins al final tot i la superioritat ofensiva del rival. Quan només falten quatre jornades per al final de la lliga, els de David López són vuitens al grup D de Primera Estatal, amb un marge de set punts respecte el descens que els assegura virtualment la permanència.

L'Handbol Sant Cugat afrontava un duel desigual amb els deures fets, ja que a les últimes quatre jornades havia aconseguit quatre triomfs seguits per allunyar-se definitivament del fantasma del descens. Sense res a perdre, els de David López han sortit molt bé a l'inici del matx i la primera meitat ha estat marcada per la igualtat entre els dos conjunts. Els visitants han obert un petit forat de tres gols, però els vermell-i-negres no s'han deixat intimidar i han marxat al descans només un gol per sota (15-16).

A la represa, el Sant Martí Adrianenc ha fet valer la condició de favorit i ha exhibit potencial ofensiu per col·locar-se ràpidament amb una diferència d'entre quatre i sis gols d'avantatge. Els locals no li han perdut la cara al partit en cap moment, però els barcelonins han sabut gestionar amb certa comoditat la superioritat a la pista i al marcador per certificar una victòria que els permet mantenir la segona plaça.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, explica l'objectiu de l'equip en aquest final de temporada.

David López

Hem patit força al llarg de la temporada i ara no tenim la necessitat imperativa de puntuar però volem acabar el més amunt possible. És una qüestió d'orgull i avui ho hem demostrat.


La setmana que ve, els santcugatencs visiten el Sant Esteve de Palautordera, que lluita per assegurar la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.