L'Handbol Sant Cugat visita el Sant Esteve de Palautordera amb l'opció de signar la salvació


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat pot concretar la permanència aquesta jornada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat pot concretar la permanència aquesta jornada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat pot signar aquest dissabte a les sis de la tarda la salvació matemàtica al grup D de Primera Estatal. Després d'una temporada complicada, els de David López accediran a la permanència si puntuen a la pista del Club Handbol Sant Esteve de Palautordera. Si els vermell-i-negres perden, encara hi haurà la possibilitat de tancar la salvació si l'Handbol Esplugues perd.

Els de David López en tindran prou amb un empat a Sant Esteve de Palautordera per deixar enrere el neguit i nervis d'una temporada en què han vist més a prop que mai el retorn a Lliga Catalana des del seu ascens a Primera Estatal fa dues temporades. En un curs de canvis i de molts problemes per lesions, els vermell-i-negres han acabat reconduint la temporada i solidificant el potencial d'una plantilla amb recursos diferents per arribar a quatre jornades per al final amb la feina pràcticament feta.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat viurà un partit especial, tenint en compte que tornarà a la pista de l'equip que va entrenar temporades enrere. Els seus jugadors s'enfrontaran a una plantilla que és onzena i que li resta un últim esforç per sentenciar, també, la seva permanència. Això sí, el seu rendiment dependrà, en bona mesura, de l'encert del lateral esquerra Jordi Planas, que amb 238 gols és amb diferència el màxim golejador de totes les categories de l'handbol estatal.

A més, l'equip ha patit baixes de llarga durada que els ha afecat en els resultats les últimes jornades. David López defineix l'actuació de Planas com 'el termòmetre' de l'equip.

David López

És el termòmetre de l'equip. Quan ell està encertat l'equip ofereix unes prestacions molt bones i quan no està encertat algú ha de fer un pas endavant.


David López tindrà les baixes per lesió de Lluís Calvera, que no tornarà a jugar aquesta temporada si no és estrictament necessari, d'Héctor Gómez i de Pau Masllorens, aquest últim per motius personals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.