L'Handbol Sant Cugat s'assegura la salvació a falta de dues jornades gràcies a la derrota del Bordils B


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

L'Handbol Sant Cugat certifica la permanència a la Primera Divisió Estatal després de la derrota del Bordils B (31-28) a la pista de l'Handbol Sant Joan Despí. Una derrota que matemàticament fa impossible que els de Bordils atrapin els santcugatencs a la classificació ja que la diferència són sis punts i els gironins només en poden sumar com a molt quatre. Amb la permanència al sac, els santcugatencs reben aquest diumenge el Granollers B a tres quarts d'una del migdia.

Partit de tràmit per a l'Handbol Sant Cugat davant el filial del Granollers després que els vermell-i-negres han signat la permanència sense sortir a la pista amb la derrota del Bordils B a Sant Joan Despí.

Els santcugatencs, però, voldran celebrar aquesta permanència amb una victòria, després d'una temporada complicada i amb molts altibaixos. Però no serà fàcil, ja que a la festa del pav 3 arriba un Granollers B que és líder sòlid i anirà a per totes davant un Handbol Sant Cugat que ja respira tranquil. A l'anada, els granollerins van endossar una contundent golejada als de David López.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.