L'Handbol Sant Cugat cau de manera contundent davant el BM Granollers B amb la categoria ja salvada

L'Handbol Sant Cugat perd (30-42) davant el líder, el BM Granollers B, en un partit dominat pels visitants de principi a fi. Els santcugatencs no han estat a l'alçada del matx i en cap moment no han pogut escurçar distàncies. Tot i la desfeta, els homes de David López han arribat al partit amb la categoria de Primera Estatal ja salvada, gràcies a la derrota del Bordils B d'aquest dissabte.

L'Handbol Sant Cugat ha anat per darrere en el marcador durant tot el partit. En la primera part els vermell-i-negres han aconseguit que els visitants no s'escapessin, mantenint una renda de sis gols per sota, amb un bon paper d'Oriol Cortés, un dels màxims golejadors dels locals avui. En aquest primer període, ha debutat el porter juvenil Joan Sangrà. Al descans s'ha arribat amb un resultat de 14-20.

El segon període ha estat marcat per un desajust defensiu clar per part dels santcugatencs, fet que ha aprofitat el Granollers per dinamitzar el joc i enfonsar els locals a base de contraatacs. La porteria dels granollerins també ha estat encertada, i això ha ajudat els visitants a agafar una renda màxima de 14 gols.

Els santcugatencs no han abaixat els braços i han aprofitat els últims minuts per escurçar distàncies en el marcador, però la derrota era ja inevitable. Malgrat la desfeta, el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, està satisfet perquè l'equip ha assolit l'objectiu principal de la temporada.

David López

Amb tots els canvis que havíem tingut en la plantilla, el gran objectiu era salvar la categoria. Vam enganxar una bona dinàmica de partits, vam fer els deures en pistes complicades i sabem que en partits com els d'avui és molt complicat sumar. No hem estat prou competitius, però almenys portàvem la feina feta de casa.

La setmana que ve, els santcugatencs visiten l'OAR Gràcia Sabadell, a la penúltima jornada de la temporada.