L'Handbol Sant Cugat tanca la temporada amb un triomf a la Copa Catalunya davant l'Esplugues


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha superat l'Esplugues / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha superat l'Esplugues / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat guanya (27-22) davant l'Handbol Esplugues, però cau eliminat de la Copa Catalunya després de quedar segon classificat del seu grup. Els santcugatencs han fet un partit molt seriós que els ha servit per tancar la temporada amb una victòria.

L'Handbol Sant Cugat ja coneixia abans del partit que estava eliminat de la Copa Catalunya. Tot i això, els de David López han volgut regalar una victòria a l'afició en el darrer matx oficial de la temporada. Els locals han anat per davant en el marcador i amb un 14 a 12 s'ha arribat al descans.

A la represa, els visitants s'han avançat a falta de 10 minuts pel final, però la reacció dels santcugatencs ha estat fulminant. Els vermell-i-negres han certificat la victòria en els darrers instants del partit. El tècnic de l'equip, David López, destaca la feina feta per l'equip.

David López

Hem volgut guanyar el matx per dedicar-lo a l'afició.


L'Handdbol Sant Cugat juga aquest divendres a les vuit de la tarda amb la selecció júnior del Qatar, entrenada per Valero Rivera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.