La selecció júnior del Qatar, dirigida per Valero Rivera, supera l'Handbol Sant Cugat

La selecció júnior del Qatar es desfà (29-35) de l'Handbol Sant Cugat en una festa de l'handbol que ha omplert de gom a gom el pav 3 de la Rambla del Celler. L'equip qatarià, dirigit per l'exentrenador del FC Barcelona i la selecció espanyola Valero Rivera i que es troba preparant la cita mundialista júnior, ha mostrat el seu potencial davant un conjunt santcugatenc que ha plantat cara en tot moment. La cita també ha servit per acomiadar Héctor Gómez, que marxa al Sant Esteves Sesrovires, i per veure el debut de Matías Galán, la fins ara única incorporació dels santcugatencs.

El pav 3, amb una gran presència dels jugadors d'handbol de les escoles de la ciutat, s'ha vestit de gala per rebre una selecció que és campiona d'Àsia de la seva edat i que disputarà al juliol el Mundial Júnior d'handbol. En els primers compassos del partit hi ha hagut certa igualtat en el marcador i joc, i passats els 10 minuts Matías Galán ha debutat com a jugador vermell-i-negre. L'empat s'ha mantingut al marcador al minut 15 (919) gràcies, en part, a les aturades d'Eloi Gutiérrez.

Al descans el marge era curt pel Qatar (15-17), i a la represa David López ha mantingut la tònica de la primera part: donar minuts a jugadors del planter. Ara bé, la diferència entre tots dos equips ha començat a fer-se notar i els qatarians han agafat un marge proper als 10 gols que, tot i els esforços dels santcugatencs, ja no han deixat anar per tancar un triomf plàcid. David López, tècnic de l'Handbol Sant Cugat, assegurava després del partit que el joc el menys important i que allò que era clau era fer una festa de l'handbol.

David Lopez

Per a mi el més important era la festa. Queda estrany dir-ho, però el partit era secundari. Hem competit de tu a tu contra tot un equip i contra un entrenador que és un referent per a mi.

Després del matx els jugadors han mantejat Héctor Gómez, que disputava l'últim partit com a vermell-i-negre. L'altre nom propi ha estat el de Matías Galán, que ha debutat amb dos gols amb l'Handbol Sant Cugat.