L'Handbol Sant Cugat juvenil es classifica per a la final de la Copa Catalana


  • Comparteix:

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat, finalista a la Copa Catalunya

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat, finalista a la Copa Catalunya

El juvenil A de l'Handbol Sant Cugat supera a domicili el Sant Martí Adrianenc (29-35) i es classifica per a la final de la Copa Catalana. Els santcugatencs s'han desfet dels favorits a domicili i disputaran la final diumenge de la setmana que ve davant el Sant Vicenç, que de la seva banda també ha superat un dels candidats al títol, el Les Franqueses. L'equip d'Armand Rubiño, que destaca per la seva joventut, pot culminar un curs de mèrit al qual se sumaria una sisena posició al grup A de Lliga Catalana.

L'Handbol Sant Cugat ha trencat els pronòstics i s'ha endut el partit davant un equip que aquest curs ha acabat com el quart millor equip de Catalunya. Els adrianencs han venut car el triomf, tenint en compte el seu potencial, però l'estratègia dels santcugatencs ha estat efectiva: anul·lar el costat dret de l'ofensiva del Sant Martí. Tot i que els locals s'han posat fins a dues vegades per davant, els de Rubiño, amb molts jugadors de primer any i fins i tot un cadet, han acabat assolint el pas a la final.

El tècnic de l'equip celebra el triomf i lloa la joventut de la seva plantilla.

Armand Rubiño

A priori era l'equip favorit. Nosaltres, amb molts jugadors de primer any i un cadet, hem sabut donar la sorpresa.


El Sant Vicenç, rival dels vermell-i-negres a la final, s'han desfet del Les Franqueses (36-31) a l'altra semifinal. En aquesta competició no hi competeixen ni el Granollers ni el Barça, campió i subcampió de Catalunya, ja que disputen el Campionat d'Espanya juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.