El juvenil de l'Handbol Sant Cugat guanya la Copa Catalana davant el Sant Vicenç

Imatge del juvenil amb la copa de campions / Foto: Handbol Sant Cugat

El juvenil de l'Handbol Sant Cugat guanya la final de la Copa Catalana (24-37) davant el Sant Vicenç en una final disputada a Banyoles. Els santcugatencs han trencat el partit amb dos parcials de quatre a zero per endur-se el triomf en una competició en què s'ha vist les cares amb el Sant Martí i el Granollers.

El matx ha començat molt igualat i fins i tot el Sant Vicenç ha dominat en el primers minuts, però a poc a poc han pogut girar la truita i arribar al descans amb un avantatge de quatre gols. Només començar el segon temps, un altre parcial de quatre gols per als santcugatencs ha donat la distància en el marcador i la tranquil·litat necessària perquè els d'Armand Rubiño s'emportessin el triomf a la gran final de manera contundent.

Rubiño destaca la importància que tots els jugadors han tingut a la final.

Armand Rubiño

L'equip ha estat molt bé i han pogut jugar tots a la final.

Aquesta és la primera vegada que l'Handbol Sant Cugat guanya el Campionat de Catalunya en categoria juvenil.