Àlex Ortega torna a l'Handbol Sant Cugat i es converteix en el segon fitxatge per al curs vinent


  • Comparteix:

Àlex Ortega en acció davant Qatar / Foto: Handbol Sant Cugat

Àlex Ortega en acció davant Qatar / Foto: Handbol Sant Cugat

El santcugatenc Àlex Ortega és el segon fitxatge de l'Handbol Sant Cugat per a la temporada vinent. Ortega, que el curs passat va jugar al BM la Roca a Primera Estatal, s'ha format a les categories inferiors del Barça i de l'Handbol Sant Cugat i ve per reforçar la posició de central dels vermell-i-negres.

La temporada passada, Ortega va ser rival dels santcugatencs en el grup D de Primera Estatal. El jugador, de 22 anys, va anotar un total de 58 gols en el seu debut en la categoria i en els dos enfrontaments contra l'Handbol Sant Cugat també va aconseguir marcar: un gol a l'anada en el triomf de la Roca com a local i quatre a la tornada, en un matx que van acabar guanyant els santcugatencs.

Ortega és un central amb capacitat de direcció d'equip i amb un bon llançament exterior. Així el descriu el seu nou tècnic, David López.

David López

És un jugador que tàcticament pot aportar moltes coses i en defensa pot ser molt important. Ha jugat amb els seus companys en altres categories i l'adaptació pot ser molt fàcil.


Amb les incorporacions d'Ortega i Matías Galán, els santcugatencs estan a l'espera d'anunciar un tercer fitxatge de perfil defensiu que encara no s'ha acabat de concretar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.